На Березнівщині учень розпилював сльозогінний газ: дітей зі школи евакуювали

24.11.2017 14:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

 

23 листопада із Городищенської загальноосвітньої школи, що на Березнівщині, евакуювали понад півтисячі учнів. Одинадцятикласник під час перерви розпилив із газового балончика сльозогінний газ. На щастя, потерпілих немає.

Поліцейські на місці події встановили, що 16-річний підліток, який перебуває на внутрішньошкільному обліку як порушник дисципліни, після закінчення першого уроку в коридорі навчального закладу розпилив сльозогінний газ. Директор школи прийняла рішення терміново евакуювати 543 дитини, унаслідок чого було зірвано навчальний процес. Учнів відпустили додому, ніхто із них не постраждав.

Винуватець інциденту тепер спілкується із поліцейськими сектору ювенальної превенції Березнівського відділення поліції. Як повідомив  старший інспектор  з ювенальної превенції Микола Серкебаєв за фактом дрібного хуліганства відносно неповнолітнього буде складено адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а щодо його матері — за статтею 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews