В Здолбунові відкрили книжкову виставку – інсталяцію «Україна пам'ятає - світ визнає»

24.11.2017 21:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

З 24 по 30 листопада 2017 року в Здолбунівській центральній районній бібліотеці до Дня пам`яті жертв голодомору і політичних репресій діє книжкова виставка – інсталяція  «Україна пам`ятає - світ визнає». повідомляє сайт Здолбунівської районної бібілотеки.

У першому розділі виставки « Розсекречена пам`ять» можна ознайомитися з книгами, на сторінках яких вміщено комплекс матеріалів і документів викривного характеру, що впродовж десятиліть становили державну таємницю, зберігалися під грифами секретності і були недоступні для дослідників. «Розповівши правду»…. – таку назву має другий розділ, який представляє книги, де очевидці згадують свої гіркі спогади і як вони пережили те страшне лихо – голодомор 1932-1933 рр., що забрав життя мільйонів наших людей. З третього розділу виставки «Тема голодомору в художній літературі» читачам буде цікаво дізнатися про твори, присвячені одній з найжахливіших трагедій в історії людства –геноциду українського народу.Кожний твір – ніби чистий голос із глибокої темені про 33 –й, сповнений печалі і любові. Це саме те, про що неможливо не читати і не можна забувати! 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews