У Рівненській обласній раді відбулося засідання бюджетної комісії

24.11.2017 22:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків під головуванням Юрія Благордира за участі першого заступника голови обласної ради Олександра Корнійчука, повідомляє сайт Рівненської обласної ради.

Основне питання – внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2016 №410 «Про обласний бюджет на 2017 рік».

Ознайомившись зі змінами, про які доповіла директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Лідія Біляк, депутати рекомендували винести на чергове пленарне засідання сесії дане питання, за виключенням медичної субвенції, яку залишили на доопрацювання.

null
Фото з сайту Рівненської обласної ради

Серед інших питань – погодження розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих осіб, а також для осіб з інвалідністю I-II групи на суму 1,4 млн. грн., а також погодження перерозподілу цільових коштів субвенції з державного бюджету на придбання шкільних автобусів.

Ці та інші питання депутати розглянуть на черговому пленарному засіданні, яке відбудеться 1 грудня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews