Боєць із Сарненщини привіз із Донеччини додому чотирилапого друга

Якого викупив у жорстоких господарів за пляшку коньяку. На передовій пес Рем зігрівав хлопця, бо спали вони в одному спальнику.

24.11.2017 23:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Воїн із Сарненщини, що у Рівненській області, привіз додому пса, якого під час перебування на війні врятував від знущань колишніх власників. На передовій пес спав з ним в одному спальному мішку, пише Північ-інфо. Пост про це написала мати бійця:

«Вже коли їхав Женька додому то не залишив його там, а викупивши ціле купе у хюндаї поїзді, привіз його додому. Повірте, такого розумного, довірливого, доброго пса я ще не зустрічала. Він став знову довіряти людям, адже доброта і любов перемагає зло і ненависть. І дуже багато є випадків, коли люди поводяться як звірі, а звірі - як люди. 

Я знаю, що таких хлопців дуже багато. І всі вони захищають нашу країну, а скільки їх там пригріло покинутих собак чи кошенят. Хай їх Бог оберігає за їхній подвиг та за їх добрі серця».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews