У Рівному керівників ОСББ навчатимуть як організувати заходи цивільного захисту людей

25.11.2017 09:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

28 листопада 2017 року  в 11.00 в приміщені  зали засідань депутатів Рівненської міської ради,  м.Рівне, вул.Поштова, 2  буде проведений практичний семінар з керівниками ОСББ м. Рівне. Про це інформує Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області.

Тема семінару: "Організація заходів цивільного захисту керівниками ОСББ м. Рівне"

В семінарі візьмуть участь:

ЮСЕНКО Андрій Борисович - голова Обласної науково-методичної ради з ЦЗ, безпеки життєдіяльності та основ медичних знань. Завідувач кафедри загально технічних дисциплін, технологій та цивільної безпеки РДГУ, академік АБОЗ, кандидат технічних наук, доцент.

ВОВЧУК Сергій Георгійович – начальник Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області, полковник служби цивільного захисту.

КОСОБУЦЬКА Наталія Теофанівна - методист обласних курсів НМЦ ЦЗ та БЖД Рівненської області.

БУДЗ Петро Петрович - головний спеціаліст Управління з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Рівненської міської ради.

ПРОЦИШИН Максим Олександрович - провідний інспектор ВПП УЗНС ГУ ДСНС України у Рівненській області, капітан служби цивільного захисту.

ЧЛЕК Юрій Миколайович -  головний інженер Рівненського відділення управління експлуатації ПАТ „Рівнегаз”.

ПИЖ Олександр Михайлович – помічник начальника управління з координації антитерористичної діяльності Управління служби безпеки України у Рівненській області.

Адреса сторінки, на якій буде 28 листопада розміщена інформація про хід проведення семінару - на сайті Центру:
http://nmc-rivne.ucoz.ua/news/organizacija_zakhodiv_civilnogo_zakhistu_kerivnikami_osbb_m_rivne_28_listopada/2017-11-27-950#

на facebook
https://www.facebook.com/events/303667880125275/


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews