Млинівщина пишається золотим голосом свого земляка Михайла Іващенка

25.11.2017 14:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Млинівчанина Михайла Іващенка зайве представляти на теренах ріднокраю - власне, нині можна стверджувати: саме його самобутній потужний голос і пісенний дар стає візитівкою Млинівщини. До того ж, цю візитівку на весь мистецький обшир вдало використовують за межами нашого регіону.

У Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької у творчій частині урочистості з нагоди офіційного відзначення 500-річчя Реформації прозвучала прем’єра музичного твору Дена Форреста «Спокій живим» у виконання хору солістів та оркестру Заслуженої академічної капели України «Трембіта», у складі якої демонструє пісенний потенціал Михайло Іващенко.

Згодом золотий голос Млинівщини почули на найбільшому концертному майданчику нашої країни – палаці «Україна», де на урочистості з нагоди 500-річчя Реформації побували керівники держави, парламентарі, зарубіжні гості, науковці, освітяни, делегації всіх протестантських конфесій, які представляли усі регіони держави. Відтак якщо вже духовна, державна та інтелектуальна еліта України причастилися вокальною енергією Михайла, то відтепер з упевненістю можна прогнозувати  подальшу поступальну ходу пісенної творчості  митця з райцентру на берегах Ікви.

Виступ Михала Іващенка у Львівському  Національному Аграрному Університеті з Народною капелою бандуристів


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews