У Сарнах вимостили вулицю різноколірною бруківкою, а про дощі забули

Воді нема куди стікати і різноколірна бруківка опинилася на дні калюжі-озерця, яке створилося за один лише сьогоднішній дощовий день. А що робитимуть сарненчани, коли дощ йтиме тиждень?

27.11.2017 06:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Затяжні осінні дощі – справжнє випробування на міцність для вулиць як старих, так і нових. Поспішаючи, укладачі бруківки вочевидь ні про що не думають, як тільки про те, аби швидше завершити.

null
Бруківка,  що пішла під воду.  Фото Ольги Козловської

А може то й не будівельники винуваті, а ті, котрі проектували та стоку для води не передбачили? Як би воно там не було, а жителька Сарн Ольга Козловська на своїй сторінці у Фейсбук в спільноті «Сарни, як вони є» виклала вражаючі фотофакти такого господарського недбальства.

null
 Фото Ольги Козловської

«Хочу поділитись фото з вулиці Миру. Перші фото - це та частина, де зроблено ремонт, але про те, що йдуть дощі, ніхто не знав і стоку води немає, - іронізує пані Ольга. - Йдучи на роботу після дощу, необхідно запасатись калошами».

null
 Фото Ольги Козловської

Коли на фото, де ремонт зроблено - калюжі прозорі й у них прозирає колірна бруківочка, то на тих світлинах, які Ольга зробила з іншої частини вулиці, де ремонт ще не зроблено, картина страшна.

null
 Фото Ольги Козловської

«Коли ввечері йдеш з роботи, то можна ноги поломати, немає ні тротуарів, ні світла, а чим далі йдеш по вулиці, то ще й машини можуть проїхати по ногах, бо яма на ямі й машини шукають кудою ж проїхати?"

null
 Фото Ольги Козловської

Пані Ольга Козловська – людина активна. Вона не мовчить не тільки в мережі.

«Ми з жителями неодноразово звертались до заступника по ЖКХ міської ради з проханням про ремонт дороги, освітлення та щоб дорогу порівняв грейдер. На що була відповідь, що коштів на ремонт немає, але грейдер порівняє частину грунтової дороги і ліхтарі замінять, - пише Ольга.

І? Віз, як виявляється, і нині все там.

null
 Фото Ольги Козловської

"Всі обіцяння залишились на словах - за цілий 2017 рік ні разу навіть грейдер не "відвідав" частину вулиці Миру з грунтовим покриттям. Тобто, на частину вулиці Миру коштів хватило, а на другу - немає. А це ж колись була центральна вулиця міста Сарни» - розповідає  сарненчанка, яка щодня ходить цією вулицею. 

null
Фото Ольги Козловської

 

null
Фото Ольги Козловської

 

null
Фото Ольги Козловської

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews