Судили токсикомана, який вбив пенсіонерку

05.12.2017 18:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

На Рівненщині судили чоловіка, який задушив пенсіонерку. Нагадаємо, злочин стався у червні цього року біля Квасилова. 76-річна жінка поверталася додому з городу, коли помітила у кущах неподалік траси Київ-Чоп незнайомця. 

Поблизу Квасилова 76-річна жінка в кущах помітила чоловіка, який нюхав клей. Вона зробила йому зауваження. Тоді зловмисник накинувся на неї та почав душити.

З мертвої жінки зняв золоті сережки та забрав сто гривень. Деякий час посидів біля неї, а потім вирішив здатися поліції.

33-річного жителя села Білашів Здолбунівського району одразу взяли під варту. Відповідно до медичного освідування він, окрім наркотичного, перебував ще й в стані алкогольного сп’яніння. Як пояснив правоохоронцям, вже три роки як перестав бути токсикоманом. Однак через сварку у сім’ї взявся за старе.

Днями Рівненський районний суд завершив розгляд цієї справи. Чоловіка визнали винним у скоєнні умисного вбивства та крадіжки і призначили покарання - 14 років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews