Світлана Богатирчук-Кривко розказала новий туристичний маршрут (Фото)

07.12.2017 18:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Черговий прийом громадян провела заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко.

Із задумом розробити новий туристичний маршрут до посадовиці приїхали власники агросадиби «Хутір Касень», яка знаходиться у селі Повча Дубенського району.

Люди хочуть об’єднати туристичні принади Дубенського, Млинівського та Демидівського районів в один маршрут. Зокрема, розглядають можливість утворення шляху паломницького спрямування.

Світлана Богатирчук-Кривко  нагадала, що при облдержадміністрації працює експертна рада, яка розглядає проекти нових маршрутів та погоджує їх.

«Потрібно підготувати усі необхідні матеріали та подати їх на розгляд комісії. Потому, якщо експерти погодять документи, маршрут підлягатиме маркуванню та знакуванню, йому присвоять номер згідно ДСТУ та внесуть до реєстру», - зазначила заступник голови ОДА.

Водночас, Світлана Богатирчук-Кривко нагадала про важливість розміщення промоутерської продукції у туристичних офісах, які вже працюють у Володимирці, Сарнах, Острозі, Корці та на Дубенщині. Це сприятиме ще більшому залученню туристів до відвідування туристичних родзинок області.

За матерілами прес-служби РОДА.

null
 
null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews