На Рівненській АЕС ремонтуватимуть енергоблок

08.12.2017 11:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Станом на 8 годину 8 грудня у роботі перебувають три енергоблоки Рівненської АЕС на номінальному рівні потужності із сумарним навантаженням 1850 МВт. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає, повідомляє РАЕС.

8 грудня 2017 року о 0:01 відключено від енергомережі енергоблок №3 РАЕС (ВВЕР-1000) для проведення середнього планово-попереджувального ремонту тривалістю 228 календарних діб. Під час ремонту проводитимуться регламентні та понад регламентні роботи. Також великий обсяг робіт буде виконано згідно з Програмою продовження терміну експлуатації блоку.

За минулу добу енергоблоками РАЕС вироблено 58,3 млн. кВт год електроенергії, з початку місяця – 418,8 млн. кВт год електроенергії та з початку року – 18 млрд. 738,5 млн. кВт год електроенергії.

Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було.

Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах діючих норм.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews