Здолбунівська гімназія відсвяткувала сторічний ювілей

12.12.2017 20:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Анна Лимич

8 грудня 2017 року Здолбунівська гімназія (директор Іван Гурійович Гнатюк) урочисто відсвяткувала своє перше 100-річчя. З цієї нагоди успішно організовано зустріч випускників усіх років, відкрито меморіальну дошку за участю Генерального консула Чеської Республіки у Львові п. Павела Пешека і консула п. Ігоря Шедо, адже саме з 1931 до 1947 року тут діяла школа, зведена за кошти чеської громади, першим директором якої був Йозеф Косек.

null
Фото Анни Лимич

 

null
 Фото Анни Лимич

У Здолбунівському Будинку культури відбулося історично-просвітницький екскурс у вікове життя гімназії, виступ художньої самодіяльності за участю гімназистів.

null
Фото Анни Лимич

Учителів-ветеранів і нинішніх вітали Почесними грамотами та пам’ятними подарунками. Дякували спонсорам. Зокрема перед урочистостями високі закордонні гості зустрілися з головою міської ради м. Здолбунів Ігорем Ольшевським і головою Здолбунівської районної ради Олегом Дацюком. А завершилося гостювання в ресторації «Будьмо» в смт Квасилів.

null
Фото Анни Лимич

 

null
Фото Анни Лимич

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews