Ще можна подати фото на конкурс «ЕкоРівненщина»

13.12.2017 09:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

РОГО «Комітет виборців України» нагадує, що ще до 15 грудня можна ще подати свої роботи на конкурс фотографій «ЕкоРівненщина», який проводять РОГО «Комітет виборців України» спільно з ГО «Екоклуб». На фото має бути показана якась екологічна проблема, що стосується Рівненської області. 

Конкурсна робота повинна мати дві складові: фотографію і супровідний текст, що розповідають про шкідливий вплив людської діяльності на довкілля (причини та наслідки забруднення) та/або показують шляхи вирішення екологічних проблем.
За результатами рішення конкурсної комісії автори 5 найкращих робіт отримають грошові винагороди: 400 грн. (1 місце); 300 грн. (2 місце); 200 грн. (3 місце); 150 грн. (4 місце); 100 грн. (5 місце).
Крім того, за результатами голосування в соціальній мережі Facebook заохочувальні брендові призи від РОГО «Комітет виборців України» та ГО «Екоклуб» отримають 5 робіт, які наберуть найбільшу кількість вподобань.
Детальна інформація - в прес-релізі в додатку або на сайті організації: http://cvu.com.ua/news/oholoshennya-konkursu-fotohrafiy-ekorivnenshchina.
Конкурс фотографій «ЕкоРівненщина» проводиться в рамках 14-ого Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Його мета – привернути увагу влади та мешканців Рівненської області до негативних впливів людської діяльності на довкілля в регіоні, а також сприяти вирішенню місцевих екологічних проблем.


Святослав Дубов, інформаційний відділ РОГО КВУ

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews