Журналістам Рівненщини презентували Урядову комунікаційну платформу (Фото)

14.12.2017 07:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
12 грудня близько 100 журналістів регіональних ЗМІ (серед яких були і представники Рівненщини) відвідали Будинок Уряду. Для них було організовано екскурсію будівлею та презентовано урядову комунікаційну стратегію  #єдинийголос.  Заходи відбувалися в рамках Національного прес-клубу реформ «Децентралізація: підсумки та досягнення 2017 року, завдання на наступний рік», який проведено в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.
В урядовому прес-центрі представники регіональних медіа зустрілися з народним депутатом Вадимом Денисенком, який є представником Уряду у парламенті.
 
Також перед журналістами виступив  Державний секретар Кабінету Міністрів України Володимир Бондаренко.
 
 «Державна служба готова до змін. Ми розпочали цей процес з метою, аби змінити підхід – щоб державні службовці хотіли кращого для людей, а не лише для себе. Особливо приємно, що до цієї реформи хочуть приєднатися молоді кадри, сповнені  бажанням щось змінити», – підкреслив Володимир Бондаренко.
 
За його словами, зараз державні службовці стають відкритішими, і не лише в своїй роботі, а й в сприйнятті критики.
 
«Ми хочемо показати, що ми робимо та як ми робимо. Конструктивна критика ЗМІ у цьому контексті є дуже важливою. Адже дозволить нам зрозуміти, яким аспектам варто приділити особливу увагу. Тому що ми готові змінюватися. На це, в тому числі, є й політична воля Прем’єр-міністра», – наголосив Держсекретар Кабінету Міністрів.
 
Володимир Бондаренко також нагадав, що зараз відбувається реформа 10 міністерств. Зокрема, змінюється їх структура та функціонал. Проходять конкурси на посади в нові директорати. «І саме ці директорати – незначні за кількістю підрозділи – в подальшому і сформують потребу в скороченні структури, в першу чергу, всередині міністерств», – підкреслив Держсекретар Кабінету Міністрів.
 
За матеріалами http://ritm.tv 
 
null
Фото http://ritm.tv 

null
Фото http://ritm.tv 

null
Фото http://ritm.tv 

null
Фото http://ritm.tv 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews