У Рівному запрацювало вуличне радіо

14.12.2017 23:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Голосові ретранслятори віднедавна запрацювали на громадських зупинках Рівного. Про це повідомляє портал «ЧаРівне.інфо».

Як розповів журналістам заступник управління ЖКГ м. Рівне Володимир Лапюк, з такою пропозицією до міської влади звернувся підприємець з Тернополя Олег Нитка. Питання вивчала спеціальна комісія при міській раді, а потім – виконавчий комітет Рівнеради. Він просив дати дозвіл встановити їх за 26 адресами. Та для початку їх дозволили розмістити лише за 10 адресами: вул. Млинівська (Луцьке кільце), Макарова (авторинок), Дубенська, 44 («Боярка»), Соборна, 260, Київська, 21 (в районі «Політона»), Київська, 26 (район Автовокзалу), Богоявленська (автовокзал «Чайка»), майдан Привокзальний, Курчатова, Небесна сотня, 34.

Дозвіл надали на один рік. Потім підприємець зможе знову звернутися з такою ж пропозицією повторно.

Цікаво, що при цьому підприємець зобов’язується робити оголошення від міської влади та про заходи, які відбуватимуться у Рівному. також він оплачує оренду за розміщення передавачів на опорах тролейбусного парку.

На гучність ретранслятора поки що скаржилися лише раз. Як переконав Володимир Лапюк, тернополянин на звернення відреагував і зменшив гучність звуку.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews