Прокурор Рівненської області Богдан Подубинський відвідав Полицьку виправну колонію (Фото)

17.12.2017 17:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Прокурор Рівненської області Богдан Подубинський відвідав Полицьку виправну колонію (№76), що у Володимирецькому районі.

Візит було здійснено для того, щоб проінспектувати стан дотримання конституційних прав осіб, які утримуються в установі, зокрема на належне матеріально-побутове та медико-санітарне забезпечення, а також поспілкуватися із засудженими.

Прокурор області у супроводі виконувача обов’язків начальника колонії Володимира Каламбета здійснив обхід території установи та її корпусів – виробничу зону, дільницю посиленого контролю, житлові приміщення, їдальню, кімнати тривалих побачень.

Після обходу керівник регіональної прокуратури провів особистий прийом засуджених. Прокурор цікавився їх життям — умовами тримання, праці, дозвіллям. На запитання, що задавали засуджені, були надані змістовні роз'яснення по суті, зокрема, що стосується отримання правової допомоги та інших питань, пов’язаних із відбуванням покарання.

Окремі звернення за дорученням Богдана Подубинського будуть розглянуті наглядовим відділом прокуратури області.

За матеріалами прес-служби прокуратури Рівненської області.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews