Відкрито голосування в конкурсі фотографій «ЕкоРівненщина»

18.12.2017 08:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Відкрито голосування вподобаннями («лайками») за роботи учасників конкурсу фотографій «ЕкоРівненщина». Під вподобанням вважається будь-яка із 6 емоцій, доступних на сьогодні у Facebook.

Конкурс фотографій «ЕкоРівненщина» організований РОГО «Комітет виборців України» спільно з ГО «Екоклуб» у рамках проведення 14-ого Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

Його мета – привернути увагу влади та мешканців Рівненської області до негативних впливів людської діяльності на довкілля в регіоні, а також сприяти вирішенню місцевих екологічних проблем.

За результатами голосування в соціальній мережі Facebook заохочувальні брендові призи від РОГО «Комітет виборців України» та ГО «Екоклуб» отримають 5 робіт, які наберуть найбільшу кількість вподобань.

Проголосувати може кожен, хто зареєстрований у Facebook. Посилання на фотоальбом конкурсу: https://www.facebook.com/pg/CVURivne/photos/?tab=album&album_id=1523378394383776.

А от переможців, які отримають грошові винагороди, визначатиме конкурсна комісія. Автори 5 найкращих робіт отримають: 400 грн. (1 місце); 300 грн. (2 місце); 200 грн. (3 місце); 150 грн. (4 місце); 100 грн. (5 місце).

Оцінювання робіт здійснюватиметься за такими критеріями:

- тематична відповідність фотографії;

- актуальність показаної на ній проблеми;

- значимість проблеми за її масштабами;

- наявність у супровідному тексті, який пояснює проблему, можливих шляхів її вирішення;

- якість фотографії.

Оголошення усіх переможців відбудеться 19 грудня 2017 року.

Всі деталі конкурсу – на сайті організації: http://cvu.com.ua/news/oholoshennya-konkursu-fotohrafiy-ekorivnenshchina.

Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA проходить за підтримки Посольства Швеції в Україні.

Інформаційний відділ РОГО КВУ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews