На Рівненщині воїни АТО об’єдналися і створили Раду

19.12.2017 10:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

На Рівненщині бійці АТО вирішили об'єднати свої сили, бо кому, як не їм розуміти, що один у полі не воїн. Тільки разом можна відстоювати у нашій державі свої права. Тож зібралися представники одинадцяти різних спілок воїнів АТО, обговорили наболілі питання й оголосили про створення «Ради воїнів АТО Рівненщини». Рішення було прийнято на зборах районних та міських організацій, де були присутні представники одинадцяти різних спілок воїнів АТО. Про це повідомляє Медіа-центр «Ервеюей».

Головою ради обрали «айдарівця» Віктора Смірнова. За його словами, новостворена Рада займатиметься вирішенням проблем воїнів, які повернулись з війни і сьогодні часто залишаються зі своїми проблемами сам на сам.

null
 Фото Медіа-центр «Ервеюей»

Також «Рада воїнів АТО Рівненщини» надаватиме допомогу сім’ям загиблих, займатиметься питаннями фізичної та психологічної реабілітації воїнів, просуватиме їх житлові та земельні питання у місцевих органах влади.

За словами Віктора Смірнова, у вирішенні усіх цих питань, Рівненщина поки що «пасе задніх». Щоб виправити ситуацію, він закликав приєднуватись до новоствореної Ради абсолютно усіх «атошників» регіону.

null
 Фото Медіа-центр «Ервеюей»

Контактна інформація: Віктор Смірнов, голова Ради воїнів АТО Рівненщини, тел.098-802 83 11


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews