Завтра Рівненщина прийматиме Міністра

20.12.2017 17:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Завтра, 21 грудня, на Рівненщині з робочою поїздкою перебуватимуть Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко та його заступник Лев Парцхаладзе, - повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Урядовці візьмуть участь у відкритті новозбудованого приміщення Пісківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що у Костопільському районі. Початок о 12.20.

Навчальний заклад - це один з проектів Нового освітнього простору. Збудований за європейськими нормами, має яскравий дизайн у сучасній стилістиці, тут враховані сучасні енергозберігаючі технології, створено умови для інклюзивної освіти.

Також Геннадій Зубко та Лев Парцхаладзе побувають на ТзОВ «Українські лісопильні» в Костополі. Там о 14 годині відбудеться запуск першої черги виробництва лісопильного заводу.

Це наймасштабніший інвестиційний проект. Іноземна частка коштів складає 25 мільйонів євро. Підприємство обладнане за європейськими стандартами з високоавтоматизованим виробництвом. 

Після цього о 16.00 у приміщенні Рівненської ОДА (каб. 601) розпочнеться виїзна нарада Мінрегіонбуду з питань створення сучасних медичних амбулаторій в рамках реформи первинної медичної допомоги в сільській місцевості. До слова, це перша нарада на таку тему в регіоні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews