На Рівненщині матір та син потрапили під потяг: є загиблі

23.12.2017 11:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Близько 6 ранку 22 грудня на залізничній станції «Острог» в селі Оженин жінка із синами перебігали залізничні колії та потрапили під потяг, повідомляє сайт Острог.Район

Пасажирський потяг №30 сполученням Ужгород-Київ рухався у напрямку Києва та збив 53-річну Любов, жительку села Білашів та її 17-річного сина Юрія. Хлопець навчається у Національному університеті «Острозька Академія» на факультеті політико-інформаційного менеджменту. За інформацією очевидців із постраждалими ще був менший син Людмили. На щастя - хлопчик не постраждав.

Жінка від отриманих травм загинула на місці пригоди. 17-річного хлопця у важкому стані каретою швидкої допомоги доправили до Острозької ЦРЛ.

Однокласниця доньки загиблої Іванна Тимощук у соціальних мережах повідомляє:

– Знаю тільки те, що мені розказала однокласниця. Вони мали їхати до Києва, там мали бути хрестини. Їхав потяг, який був проїзним і його не оголошували, а через дві хвилини мала бути електричка. Вони подумали, що цей потяг і є їхній. Хлопці бігли вперед, Іллюшу мати виштовхнула, а Юра, побачивши, що мама в небезпеці, хотів її врятувати. А коли був сам наїзд, то його від удару відкинуло. Він в реанімації, зробили операцію, але стан важкий. Похорон мами буде завтра в с. Білашів Острозького району.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews