Яна Замкова

Яна Замкова

журналіст, оглядач, блогер

Що подарувати на Новий Рік?

27.12.2017 22:30   Джерело: RvNews
Автор : Яна Замкова

Так буває непросто напередодні свят визначитися із новорічними та різдвяними подарунками своїм близьким та рідним. Серед розмаїття пропонованого продавцями можна розгубитися. Гадаємо, наші корисні передноворічні поради комусь допоможуть свій вибір зробити правильним.

Печиво з новорічними завданнями та інші смаколики

Із таким подарунком ваша близька людина почне Новий рік із солоденького. Оригінальні цукерки піднімуть настрій, а печиво з новорічними завданнями всередині додасть мотивації на увесь рік. Доповнити такий подарунок можна гарною дерев’яною листівкою, яка точно не зімнеться і не загубиться. 

null
Фото з мережі Інтернет

М’якенька подушка

Оскільки 2018 рік прийде під знаком Жовтого Собаки, то і подарунки можна підібрати із символікою року. М’якенька подушка із оригінальним зображенням – прекрасний подарунок для ваших близьких.

null
Фото з мережі Інтернет

Новорічнi тарілки та святковi келихи

Таким подарунком можна користуватися щодня. Сніданок у яскравій тарілці починатиметься з приємних спогадів про вас. Можете обрати посуд із оригінальним зображенням та влучними фразами, у яких кожен може впізнати себе. А святкові келихи стануть справжньою прикрасою столу та нададуть йому особливого блиску та розкоші. 

null
Фото з мережі Інтернет

Екокуб – набір для вирощування рослин вдома

Такий подарунок сподобається усім, хто полюбляє рослини. Він неодмінно прикрасить підвіконня у вашому домі або робочий стіл в офісі. 

null
Фото з мережі Інтернет

Термочашка

Чудовий подарунок, який зігріватиме взимку. До того ж, це зручна і практична річ, якою можна користуватися не лише вдома, а й брати у подорожі чи просто на прогулянку містом. Обирайте термочашки від українського виробника з яскравими та оригінальними зображеннями. 

null
Фото з мережі Інтернет

Записник

Яскравий, стильний та практичний записник – подарунок, який сподобається кожному. У ньому можна не лише зберігати важливі записи, а й занотовувати свої мрії та ідеї. 

null
Фото з мережі Інтернет

Плед з рукавами

Незамінний аксесуар для холодних зимових вечорів. Від такого теплого, ніжного, м’якого подарунка ніхто не відмовиться.

null
Фото з мережі Інтернет

Скретч-карта або карта зоряного неба

Чудові подарунки для розвитку і пізнання нового. Скретч-карта підійде для тих, хто любить подорожувати. На ній можна відмічати як уже побачені місця, так і плани на майбутні подорожі.

Карта зоряного неба вдало доповнить інтер’єр будинку. Сузір’я нанесені спеціальною фарбою, яка світиться у темряві. Як тільки вимкнути світло, зірки на карті починають оживати і мерехтіти, створюючи надзвичайно чарівну атмосферу. 

null
Фото з мережі Інтернет

Подарунковий сертифікат

Якщо ж ви не визначилися, що дарувати, то надайте право вибору подарунка тому, для кого він призначений. Такий універсальний презент підійде і для коханої людини, і для батьків, і для друзів.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews