В Острозі планують «оживити» бібліотеку

29.12.2017 21:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

В Острозі активно обговорюється створення вільного простору. Це – соціальний проект, де містяни й студенти зможуть проводити курси, конкурси, заходи. Про це повідомляє сайт Острог.Інфо.

Острозька міська рада запропонувала організувати вільний простір у приміщенні районної бібліотеки. На перших фото бачимо приміщення бібліотеки сьогодні, а на інших – те, як його планують змінити наступного року.

Організатор проекту вільного простору Юрій Устимчук переконує, про те, що вільний простір буде в бібліотеці, дізнався лише пост-фактом, як і усі – з новин у ЗМІ.

«Ми розглядали усі можливі варіанти, де можна було б розмістити вільний простір. Враховували усі плюси та мінуси кожного потенційного приміщення.

Як на мене, читальні зали і бібліотеки як такі вже віджили свій час. Для них потрібен новий подих. Тому це правильне рішення. У цьому я вбачаю як і мінуси, так і плюси, але мені здається, що поки що це найбільш оптимальний варіант. Головне, щоб у просторі вирувало життя і мешканці міста приходили туди зі своїми ініціативами, долучатися до інших ініціатив, взаємодіяли та творили місто, в якому дійсно хочеться жити», - зазначив Юрій Устимчук.

null
Фото з сайту Острог.Інфо

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews