Зустрічаючи рік собаки: що має бути на святковому столі

30.12.2017 21:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Господині вже в передноворічних турботах та складаючи новорічне меню, думають, що приготувати на новорічний святковий стіл. Що має бути на новорічному столі, коли зустрічаємо рік собаки?

Прийдешнім роком буде правити жовтий земляний Собака. Він принесе вам спокій і стабільність, усвідомлення сімейних цінностей, любов, дружбу та вірність.

Тож візьміть на озброєння, що Собака це насамперед хижа тварин, хоч і домашня, тому зробіть акцент на м’ясних стравах. Песик любить веселощі та смачну їжу, тому новорічний стіл обов’язково накривайте з урахуванням переваг господаря року.

На новорічному столі повинні обов'язково бути м’ясо, овочі (особливо жовті та оранжеві), фрукти, легкі десерти та обов'язково напої (безалкогольні та спиртні).

Головне запам’ятайте Собака любить ситну їжу. Тому основною страваю обов’язково повинна бути м’ясо: стейки, рулька, відбивні, шашлик.

Також вітаються різноманітні м’ясні закуски: нарізана шинка або ковбаса, холодець і паштети. З овочів приготуйте гарніри і салати, які прекрасно доповнять велику кількість м’ясних страв.

Десерти повинні бути легкі та корисні: фруктові салати, сирні страви, пудинг, желе, морозиво та фруктові торти. Рекомендуємо пити соки і негазовані напої, алкоголь ж можете вибирати будь-якої міцності.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews