Оперна співачка родом із м. Сарни, що на Рівненщині прославила Україну на весь світ (ВІДЕО)

31.12.2017 07:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Наталія Ковальова, відома у світі оперна співачка народилася у Сарнах, що на Рівненщині. У 41 рік ця неймовірно талановита вокалістка досягла нечуваних вершин – була солісткою Німецької опери у Дюссельдорфі, виступала у Королівському театрі у Брюсселі, в оперних театрах Франкфурт-на-Майні, «Theatre de la Ville de Luxemburg», та «Opera de Lille» (Франція). Саме в Європі сарненчанка збудувала зіркову кар’єру та отримала бажане визнання її таланту, – пише Північ-інфо.

null
Фото з мережі Інтернет

Наталія Ковальова – вихованка Львівської музичної школи ім. Соломії Крушельницької, пізніше — Львівської консерваторії, Вроцлавської музичної академії, Дрезденського інституту музики. Ділила сцену із Хосе Каррерасом, Франчіско Араіца, Анною Нетребко, яка теж, до речі, мешкає та успішно виступає закордоном, а саме в Австрії.

Наталія багато гастролює та виступає. Живе у Дюссельдорфі. Минулого року була з концертом у Києві. За свою творчу кар’єру здобула чимало перемог на музичному олімпі. Свого часу стала лауреатом одного з найпрестижніших світових конкурсів оперного співу в Америці.

Про себе каже, що скромна та проста, а тому ніяких райдерів немає. Головне, щоб організатори гастролей надали їй нормальний готель та забезпечили переліт чи переїзд.

null
Фото з мережі Інтернет

У її списку такі опери, як «Фальстаф», «Богема», «Чарівна флейта», «Дон Жуан», «Євгеній Онєгін», «Дон Карлос» та багато інших.

Проте співачка не забуває України і своєї малої батьківщини також. В одному із інтерв’ю вона якось зізналася, що тужить за Україною.

Концерт в Одесі 2016 р.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews