У селі Луко на Рівненському Поліссі згорів кінь

01.01.2018 07:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Два дні тому селі Луко Володимирецького району на Рівненщині через коротке замикання електромережі повністю згорів дерев’яний сарай, мотоцикл, 2 тонни сіна та 2 тонни зерна. Окрім цього у вогні загинув кінь. А потім полум’я перекинулося на житло господарів, пише Північ-інфо.

Допомагали погорільцям з села Луко і їх односельці, які ще до прибуття рятувальників з райцентру намагатися приборкати пожежу власними силами – подачу води для гасіння організували з допомогою двох мотопомп. До цього села вогнеборцям довелося добиратися 30 кілометрів, зазначають рятувальники. До тих пір, поки працювали пожежники, ектропостачання на населений пункт довелося відключити,.

За 2017 рік понад 37 % пожеж, зареєстрованих на території Володимирецького району сталися саме з причини замикання електромережі, розповідають у прес-службі ГУ ДСНС.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews