На Рівненщині депутати відмовляються від радіо

07.01.2018 18:43   Джерело: «Північ-інфо»
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівненській області придумали, як зекономити трохи бюджетних коштів. 

Питання виходу Вараської міської ради зі складу співзасновників комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Бурштиновий шлях», а також Володимирецької районної ради та Маневицької райради Волинської області розглядали депутати на гуманітарній комісії, пише «Північ-інфо».

Відмову від підтримки цього ЗМІ у міській раді пояснюють економією та раціональним використанням бюджетних коштів. Разом з тим, депутат Ніна Хвалько зауважила, що створення FM-радіо дає хоч якусь змогу оповістити населення 30-ти кілометрової зони про якусь надзвичайну ситуацію. Тому, на її думку, потрібно запропонувати альтернативу, а не нищити те, що зроблено, тим більше, що кошти, яке місто витрачає на FM-радіо, невеликі - орієнтовно 1 грн/міс. на одного мешканця міста.

Відтак, депутатська комісія надає рекомендації для опрацювання альтернативного способу оповіщення населення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста.

За матеріалами «Північ-інфо».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: «Північ-інфо»