Рівненські атомники їздитимуть на новеньких автобусах (Фото)

08.01.2018 20:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Працівників Рівненської АЕС перевозитимуть у новеньких автобусах, пише Північ-інфо. Новий транспорт, який закупили ще наприкінці минулого року, вже пройшов реєстрацію. 

Серед придбаної техніки – три 100-місних автобуси МАЗ, 20-тонний самоскид МАЗ, екскаватор VOLVO та мікроавтобус Volkswagen.

 

За словами начальника транспортного цеху РАЕС Сергія Таякіна, три новенькі комфортабельні автобуси МАЗ виїжджатимуть зранку для перевезення персоналу. Автобуси приваблюють не лише яскравим жовтим кольором та зовнішнім світловим табло, а й найвищим за європейськими вимогами ступенем екологічності. Вони оснащені двигунами Mercedes та автоматичною коробкою передач американського виробництва, інформують з РАЕС.

Загалом автобусний парк Рівненської АЕС нараховує 64 одиниці та останній раз поповнювався сімома автобусами МАЗ у 2008 році. У будні для перевезення персоналу РАЕС використовується 42 автобуси та щоденно 6 автобусів – для перевезення оперативного персоналу. Новий самоскид використовуватиметься для перевезення об’ємного сипкого вантажу, а мікроавтобус буде задіяний для перевезення працівників електростанції у відрядження.

За матеріалами http://piwnich.info 

null
Фото http://piwnich.info

 

null
Фото http://piwnich.info

 

null
Фото http://piwnich.info 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews