Як АТОвці у Рівному вертеп водили (Фото)

09.01.2018 10:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У Рівному урочисто розпочався 14-й фестиваль пісенно-музичного мистецтва "Різдвяні піснеспіви" і 6-й міський фестиваль вуличних вертепів та вуличних музик "Нова радість стала". Про це повідомляє РТБ: Рівне Суспільне.

null
 Фото РТБ: Рівне Суспільне

В рамках дійства фолькльорні колективи почали виступати на Майдані Незалежності. Приміром, відкривав Різдвяну феєрію аматорський хор "Горинь" із "Текстильника". Але родзинкою свята став виступ бійців АТО, котрі виконали дві колядки та підготували "вертепну" святкову постановку. У ній традиційні мотиви дещо осучаснили - скажімо, головним антагоністом замість Ірода став Путін, який полонив "ангеликів", і йому протистояли "Ангели світла".

null
 Фото РТБ: Рівне Суспільне

Паралельно в рамках фестивалю колядники виступали у Свято-Троїцькій церкві, Церкві святого Миколая, Свято-Воскресенському та Свято-Покровському соборах. Фестивалі продовжаться надалі та триватимуть до 19-го січня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews