21-річному рівнянину загрожує до 6 років позбавлення волі (Фото)

09.01.2018 15:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Близько 21:30 7 січня до поліції повідомила рівнянка, що в квартирі сусідів чути підозрілі звуки від перебування підозрілих осіб.

Ось як прокоментувала подію прес-офіцер поліції Ольга Олійник:

 - Поліцейські роти особливого призначення несли службу неподалік та оперативно виїхали за повідомленням. На місці події застали зловмисника, який утікав з усім награбованим із квартири на першому поверсі. Троє бійців роти поліції особливого призначення схопили його та викликали слідчо-оперативну групу. Як встановили правоохоронці, 21-річний молодик, скориставшись відсутністю 26-річного власника, віджав пластикове вікно та проник до квартири. Із помешкання викрав три мобільні телефони, гаманець з грошовими коштами у сумі 3800 гривень, вісім найменувань золотих виробів, - зазначила О.Олійник.

null
Фото з сайту РТБ

Речниця додала, що слідчі вилучили все викрадене та відкрили кримінальне провадження за фактом крадіжки за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

null
Фото з сайту РТБ

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. За скоєння чергової крадіжки йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами сайту РТБ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews