На Рівненщині будуватимуть підземні сховища для боєприпасів

11.01.2018 19:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Спілкуючись з журналістами про зберігання артилерійських снарядів у Сарнах, що на Рівненщині. Глава Міноборони  України повідомив про плани будувати підземні залізобетонні сховища. Це допоможе не допустити підривів і диверсій з боку терористичних угруповань, повідомляє  ZN,UA.

Під час години питань до уряду міністру оборони України Степан Полторак роз’яснив неточності щодо місця, де зберігатимуться артилерійські снаряди.

«Завдяки бюджету, який був прийнятий, у нас передбачено майже півмільярда гривень для того, щоб побудувати сховище для зберігання ракет і боєприпасів»,– повідомив Степан Полторак.

Вже прийняли рішення будувати залізобетонні сховища під землею. Він нагадав, що в Україні залишилися сотні тисяч боєприпасів, вивезених з Європи. За даними міністра оборони, необхідно близько десяти мільярдів гривень, щоб привести до належного стану всі арсенали.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews