Рівненські волонтери просять допомогти дівчині, яка отримала важку травму

11.01.2018 21:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Рівненська волонтерка БФ «Скарбниця Надії» Мар’яна Рева просить терміново допомогти 16-річній дівчині-сироті, яка травмувала хребет. Прохання про допомогу волонтерка розмістила у себе на сторінці у Фейсбук.

«В обласній дитячій лікарні зараз знаходиться 16-річна дівчина, яка травмувала хребет. Можна впевнено сказати що дитині пощастило - хребець не розкришився, зміщення не було, дівчину не паралізувало нижче перелому.

Але не все так добре. До повного зрощення дівчині не можна підніматися, бо хребець може поломатися під вагою її тіла. Єдиний вихід з ситуації це виготовити корсет, яким дівчина буде користуватися кілька місяців і зможе ходити. Вартість корсету 7100 гривень», - йдеться у повідомленні.

Кожен може допомогти дівчині, перерахувавши посильну суму на карту Приватбанку голови фонду «Скарбниця Надії» Юлії Миколаївни Кутик № 5169 3305 1050 4746 ( карта прив’язана до поточного рахунку фонду)

Призначення платежу – добровільна пожертва на проект «Допоможи дитині-сироті»

Контактні дані

#фонд_Скарбниця_Надії

Юлія Кутик (координатор) – (097) 93-807-54.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews