У Дубні волонтер Корпусу Миру організував благодійний вертеп

12.01.2018 20:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Євген Цимбалюк

У місті Дубно юні активісти з волонтером Корпусу Миру з США Тедом Вебні організували «живий» сучасний вертеп. Він постав на основі відомого політичного вертепу, автором якого є казкар-лірник, сценарист, телеведучий Сашко Лірник.

Крім традиційних ролей ангела, смерті, ведучого, пастушка, військового у дійстві є й такі, приміром, персонажі, як відьма Лугандонська, проросійськи налаштований цар Ірод та його помічник. Зрештою, як належить, у виставі добро перемогло зло, а новина про народження Сина Божого звеселяє світ.

Згадане дійство було показане майже у двох десятках установ та організацій Дубна. При цьому усі кошти, які люд давав на пожертву, пішли на благодійні цілі. Найбільшу суму від колядування вертепники віддали на лікування 24-річної дубенчанки Катерини Свириди, яка бореться з синдромом Гієна-Барре (параліч рук і ніг).

null
Благодійний вертеп прямує містом Дубно

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews