Рівнян попереджають про сильні морози

12.01.2018 23:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Невдовзі в Україні вдарять сильні морози та випаде сніг. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook. За її словами, вже на вихідних варто очікувати значне похолодання, передає Ukr.Media.

«А ось з 13-го січня, на Маланки, і з 14 січня, на Василя, і до 16-го січня можуть врізати непогані морози. Вночі до -12 градусів, а на сході та на Сумщині, Чернігівщині, Полтавщині й до -15 градусів», – наголосила синоптик.

Вона також зазначила, що вже з 14 січня по всій країні почнуться снігопади і незначне потепління.

«Спочатку сніг – такий собі, учбовий, для розкачки. А ось на Водохреще та Івана, 19-20 січня, може нарешті прийти букварна зима – ‘ой, снігу, снігу білого… заїнько… де бродить хитрий лис’ і так далі. Тобто, 19-20 січня ймовірні красиві лапаті снігопади з помірним чи невеликим морозом. Краса зимова, коротше, яку всі так чекали на Різдво», – розповіла Діденко.

Синоптик наголосила, що прогноз є попереднім, але узагальнила, що 13-16 січня будуть міцні морози, які послабнуть 17-20 січня, але на зміну їм прийде сніг.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews