На Рівненщині, відкрили новий сучасний дитсадок

13.01.2018 11:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У Радивилівській міській об’єднаній громаді, що на Рівненщині, відкрили новий сучасний та комфортабельний дитсадок

Реконструйований заклад відвідуватиме 75 малюків.

Потреба в такому дошкільному закладі з'явилася ще сім років тому: в Радивилові зріс рівень народжуваності, а єдиний садочок в місті був неспроможним прийняти усіх бажаючих здобувати дошкільну освіту.

null
Фото з сайту Рівненської ОДА

 «З відкриттям даного дитсадка в Радивилові практично зникне черга за дошкільною освітою. Новобудова стовідсотково закриє цю потребу. Зведення цього закладу є гарним прикладом співпраці влади усіх рівнів – державної, обласної і місцевої. Загалом торік ми створили майже 800 додаткових місць для дошкільнят. Для цього реконструюємо вже існуючі садочки, зводимо нові. Сучасні будівлі з’являються у містах і у найвіддаленіших селах», - звернувся до присутніх голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко, який і передав символічний ключ директору садочка.

У новому закладі облаштували 4 групи для 75 дітей. На зведення дитсадка спрямували більше 12 млн. грн., половина з яких з Державного фонду регіонального розвитку.

За матеріалами Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews