На Рівненщині судитимуть комунальників за розтрату бюджетних коштів

13.01.2018 12:22   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Досудове розслідування у справі двох посадовців з Варашу, що на Рівненщині, завершилось. Тепер їх судитимуть за розтрату грошей з міського бюджету та отримання неправомірної вигоди.

На підставі зібраних слідчими та прокурором доказів встановлено, що директор та головний енергетик підприємства, попередньо змовившись, одержали від підприємця неправомірну вигоду в розмірі 18 тис грн за організацію виконання комунальним підприємством робіт, не пов’язаних із діяльністю вказаного підприємства, та без укладення договору.

Корупційну діяльність посадовців було викрито та припинено у жовтні 2017 року працівниками прокуратури Рівненської області спільно із співробітниками Управління Служби безпеки України в Рівненській області та Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Крім того, директор комунального підприємства відповідатиме у суді ще й за розтрату шляхом зловживання своїм службовим становищем коштів місцевого бюджету Вараської міської ради, які призначались на проведення робіт з освітлення вулиць міста.

Прес-служба прокуратури Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews