Квасилівське бездоріжжя: люди скаржаться, що ходити вулицями неможливо (Фото)

13.01.2018 21:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Квасилові на жахливий стан дорожнього покриття впродовж більшої частини року вулиці Набережної та сусідньої Залізничної скаржаться мешканці селища.

За словами жителя вулиці Набережної Віталія Грицака, проблема є дуже серйозною, адже після опадів у вигляді дощу та мокрого снігу люди не виходять навіть гуляти:

«У мене є авто, але от моїй дружині дуже важко проїхатися з маленькою дитиною в колясці вулицею. Уже два рази коляска загрузала в багнюці і переверталася. Дуже дратують і калюжі величезних розмірів, які складно обійти.

Раніше в лісопосадці для наших дітей встановили ігровий майданчик. Але зараз ним майже ніхто не користується, оскільки діти та їх батьки просто не можуть до нього дістатися через багнюку та калюжі.

Аж ніяк не краща ситуація і на вулиці Залізничній, через яку ми щодня також ходимо. Частина дороги на ній, що розташована паралельно лісопосадці, не має освітлення в темну пору добу. Тож ввечері перехожі взагалі нічого не бачать. Одного разу на мене в темноті там напала собака, від якої довелося тікати.

Дуже шкода, що влада Квасилова зовсім нічим не хоче нам допомогти, обмежуючись одними обіцянками. Адже насправді покращити стан наших доріг не так складно. Для початку можна було б просто висипати відсів на проїжджу частину, як це зробили кілька років на вулиці Новій, що знаходиться поруч».

За матеріалами http://kvasyliv.rv.ua.

null
Фото http://kvasyliv.rv.ua

 

null
Фото http://kvasyliv.rv.ua

 

null
Фото http://kvasyliv.rv.ua

 

null
Фото http://kvasyliv.rv.ua

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews