У Рівненському діагностичному сьогодні оберуть наглядову раду

15.01.2018 09:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Сьогодні, 15 січня, у Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центру ім. В. Поліщука, обиратимуть наглядову раду цього лікувального закладу. Засідання установчих зборів Наглядової ради розпочнеться о 15-й годині в актовій залі й триватимуть не більше години.

Кандидатури членів майбутньої наглядової ради затверджені заздалегідь й бажаючих контролювати роботу Рівненського діагностичного центру більш ніж достатньо. Серед 43 кандидатів на членство в наглядовій раді як представники сфери охорони здоров’я, місцеві депутати, так і представники рейтингових антикорупційних, правозахисних, політичних та причетних до якості медицини громадських організацій.

На порядку денному зборів – обрання дев’яти делегатів до наглядової ради від громадськості. Хто їх обиратиме? Як повідомляє прес-служба закладу, участь у письмовому рейтинговому голосуванні бюлетнями зможуть взяти тільки зареєстровані заздалегідь учасники. Всі інші – можуть взяти участь на правах слухача. Голосування відкрите, запрошують до спостереження за процедурою голосування представники ЗМІ.

Окрім дев’яти членів Наглядової ради центру, яких мають обрати учасники зборів, ще трьох делегує профспілка закладу, ще троє будуть представниками адміністрації закладу. Тож загальне число пропонованих чисельність наглядової ради відповідно – 15 осіб. Термін повноважень цієї наглядової ради – один рік.

Усім учасникам зборів перед початком участі треба буде підтвердити свою участь через реєстрацію та отримати мандат учасника зборів. Голосування та обрання 9 кандидатів не передбачає обворення канидидатур, агітації чи виступів кандидатів.

Оскільки процес повністю публічний – список учасників зборів опублікований заздалегідь. 

Проект положення про наглядову раду читайте тут: https://drive.google.com/file/d/1rhVdd-IDcKeaI1P9LRQZ5vwJO_AVI82z/view?usp=sharing


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews