Назар Приходько

Назар Приходько

журналіст, блогер

Порошенку доведеться прийняти правила гри (ВІДЕО)

Запасаймось, панове, попкорном, бо чим далі – тим цікавіше!

15.01.2018 21:20   Джерело: RvNews
Автор : Назар Приходько

Найсмішніше у ситуації з документами Порошенка те, що спростування щодо них вийшло спочатку на сайті "Громадського", з посиланням на офіційну сторінку АП, а вже потім на офіційній сторінці прес-служби АП.

Проте я ще раз підкреслюю: навіть якщо лист на директора ФСБ з фразою "к антироссийской капмании Президента Ющенко не имею отношения", а також "обязательство не принимать участие в деятельности против интересов РФ" правда - то нічого дивного.

Цікаво інше: я вчора написав, що в світлі заяви Мєдвєдчука, який заявив що БПП (читай Порошенку) для збереження влади потрібно боротися з зовнішнім управлінням США всередині країни - слід очікувати нових атак на НАБУ, САП, антикорупційних активістів та політиків, що зорієнтовані на республіканську адміністрацію у США, а саме Саакашвілі, Наливайченко, Чумака та інших. (Заяву Медведчука див. на ресурсі ІА Интерфакс Украина – http://interfax.com.ua/news/political/476618.html)

Так от: заява Мєдвєдчука вийшла на декілька годин раніше за документи опубліковані "Руставі-2", що є близьким до Саакашвілі. Себто можна сприймати це як відповідь та сигнал - "не на тих напали". Більше того, це тільки перша відповідь.

Треба пам'ятати і про недавній скандал з підконтрольною Голові НБУ Гонтарєвій компанії ICU, яка через офшори вивела з країни 1,5млрд доларів вкрадених Януковичем в період з 2012 по 2014 рік.

А хто оприлюднив інформацію про власний офшор Гонтарєвой під назвою "ICU Holdings Limited" ще до публікації Panama papers з пунктом, що ці гроші згодом використовувавлися для "підняття іміджу НБУ та Кабміну" ? Правильно - Наливайченко ось відео

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=saFQwYcz08s.

Але і це не найцікавіше: треба не забувати про Гройсмана, який в інтерв'ю саме грузинському Forbes заявив, що "проблема з корупцією в Україні є перебільшеною, а тему розкручують вороги України". Мене не полишає впевненість в тому, що незабаром ми побачимо компромат і на Прем'єра, а також на членів Кабміну, наближених до Гройсмана.

Тож, як то кажуть, – "запасаємось попкорном", бо чим далі тим цікавіше, адже цей рік – рік старту одразу двох передвиборних кампаній, парламентської та президентської, і Петру Олексійовичу разом з оточенням доведеться прийняти правила гри "пан або пропав".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews