88 тисяч гривень стягнула прокуратура з приватного підприємства Рівненщини

18.01.2018 11:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

За втручання Здолбунівської місцевої прокуратури приватним підприємством відшкодовано збитки за користування земельними ділянками, якими останнє користувалося без належно оформлених правовстановлюючих документів.

Прокурори встановили, що в 2012 році підприємству надано дозвіл для оформлення документації на право користування двома земельними ділянками, що знаходяться на територіях Урвенської та Здовбицької сільських рад Здолбунівського району. І хоча належна документація була оформлена лише у липні 2017 року, підприємство вправно користувалося упродовж 5 років зазначеними землями.

Внаслідок таких дій місцеві бюджети недоотримали кошти на загальну суму 88 тис грн.

З цих підстав та з метою захисту інтересів держави місцева прокуратура звернулася до суду з відповідним позовом про стягнення з товариства зазначених коштів.

Після відкриття судом провадження у справі приватне підприємство добровільно внесло всю суму боргу за користування землями на рахунки сільських рад.

Таким чином, за активної та принципової позиції прокуратури забезпечено поповнення бюджетів сільських рад на суму 88 тис грн.

За матеріалами Здолбунівської місцевої прокуратури             

Рівненської області                                                     


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews