На Рівненщині в ДТП постраждало четверо осіб

19.01.2018 14:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

На автодорозі «Городище-Рівне-Староконстантинів» поблизу села Малушка 18 січня у результаті зіткнення легковика із придорожнім деревом постраждали водій та троє пасажирів.

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Слідчі на місці події встановила, що 19-річний водій «Mitsubishi-Lancer», не вибравши безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху із подальшим з’їздом в кювет, де зіткнувся із деревом. Унаслідок ДТП водія, 17-ти та 20-річних пасажирок — жителів Сарн, 49-річного громадянина сусідньої держави, який приїхав у гості до родичів, доставили до медзакладу із  забоями, травмами голови та переломами.

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль поміщено на територію Березнівського відділення поліції. За результатами освідування водій легковика був тверезим.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews