20 січня у Рівному відбудеться презентація книги «Торкнутися неба»

19.01.2018 18:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

20 січня о  14 годині у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці відбудеться презентація книги Оксани Філіпчук «Торкнутися неба».

Книга Оксани Філіпчук «Торкнутися неба» - перша творча збірка автора. У книзі вміщено чотири поетичні цикли: «Мереживо життя», «Час прощення», «Мрії про щастя», «Вчительська весна». Це вірші про життя і мрії, радості й турботи, кохання й розлуку, війну і мир, а також прозові нариси на зимово-літні та весняно-осінні мотиви...

За словами автора вступного слова Олеся Ундіра «творча книга-первісток своїм гарним оформленням приверне увагу читачів, а внутрішнім єством порадує людські душі щирістю і відвертістю, а головне - відкритою і не завуальованою сутністю».

Авторка народилася у чарівному поліському краї, селі Полиці Володимирецького району. Дитинство пройшло на Острожчині. Навчалася на філологічному факультеті Рівненського державного педагогічного інституту. Працює вчителем англійської мови у Рівненській гуманітарній гімназії.

У презентації візьмуть участь любителі поетичної творчості, колеги, друзі, рідні, земляки авторки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews