Внутрішньо переміщеним особам на Рівненщині збільшили грошову допомогу

20.01.2018 23:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У 2018 році внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання та оплату житлово-комунальних послуг збільшили грошові виплати.

Згідно постанови Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до пункту 3 Порядку надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг”, підвищується розмір щомісячної адресної допомоги для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, дітям, особам, які отримують пенсії, та її граничного розміру, що виплачується на сім’ю.

До слова, це вже другий документ, який передбачає збільшення таких виплат у рамках бюджетних асигнувань.

Як повідомили в Рівненській ОДА, підвищено розмір грошової допомоги тим, хто отримує пенсії та сім’ям із дітьми. Зокрема, на кожну дитину – з понад 800 грн до 1 тис. грн на місяць. Крім того, для сімей усіх без винятку передбачене збільшення грошової допомоги з 2,4 тис. до 3 тис. грн на місяць і 5 тис. грн – для багатодітних родин.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews