У рівненській бібліотеці діти малювали задля безпеки (Фото)

21.01.2018 10:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівненській обласній бібліотеці для дітей, в рамках програми ПОЛіС (Поліція і Спільнота), пройшов  ігровий круїз «В країні знаків безпеки», на який завітала працівник  патрульної поліції м. Рівне Іванна Бояківська.

На заході також були вручені грамоти та подарунки переможцям Всеукраїнського  конкурсу дитячого малюнку «Рідна країна — безпечна країна: як треба поводитись на дорогах». Всі інші учасники конкурсу отримали у подарунок патріотичні флайтери.

Конкурс проходив восени минулого року за ініціативи фонду Миколи Томенка «Рідна країна» та Національної бібліотеки України для дітей. Даний соціально-просвітницький проект спрямований на профілактику дорожньо-транспортного травматизму, навчання дітей правилам поведінки на вулицях, формування у них основ безпеки дорожнього руху, сприяння збереження життя та здоров’я а також  розвиток творчих талантів підростаючого покоління.

Переможцями конкурсу стали:

1-ше місце – Калюжна Юлія, 5 клас, с. Майків, Гощанського району;

2- ге місце – Бевшко Ірина, 4-Б клас, м. Рівне;

3-тє місце – Кулініч Поліна, 2-А клас, м. Костопіль.

За матеріалами http://golosno.com.ua 

null
Фото http://golosno.com.ua

 

null
Фото http://golosno.com.ua

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews