У селі Колоденка злодій обікрав поліцейського та його сусідів

21.01.2018 14:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

21 січня о другій годині ночі Анатолій Маринчук, перебуваючи поза службою у власному будинку у селі Колоденка, почув підозрілий звук із гаражного приміщення. Поки поліцейський вийшов з будинку, невідомий встиг накивати п’ятами.

Оглянувши гаражне приміщення, майор поліції зрозумів, що зник електроінструмент. Більше того, на подвір’я чоловіка прийшло двоє сусідів, які теж стали жертвами злодія. Тоді Анатолій, викликав поліцію, і розпочав пошуки зловмисника самостійно. Вже на окраїні села він помітив молодика з наплічником, який прикривав своє обличчя шарфом.

Зрозумівши, що його викрито, хлопець навіть не чинив опору. Під час огляду поліцейські виявили викрадені інструменти. Відомо, що 25-річний молодик і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за майнові злочини.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за статтею 15, частиною 3 статті 185 (замах на крадіжку) Кримінального кодексу України, правоохоронці встановлюватимуть суму завданих збитків та перевірятимуть молодика на причетність і до інших аналогічних злочинів.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews