На Поліссі скажений вовк нападав на людей та тварин: подробиці

22.01.2018 06:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У тихому селі Омит Зарічненського району люди все ніяк не можуть відійти від недавнього нападу скаженого вовка. Постраждалій Лідії Володимирівні 70 років. Того злощасного дня пенсіонерка поралася по господарству, вийшла на подвір’я і побачила звіра, що одразу напав на неї.

Нині стали відомі подробиці, пов’язані з недавнім нападом скаженого звіра на людину. Жителі села розповідають, що вовк рискав селом та нападав на людей і тварин. Це схоже на голлівудський фільм жахів, пише Північ-інфо.

 «Відмахнула відерцем, а він за це відро зубами вирвав, махнув, полетіло аж до озера туди», — розповідає постраждала.

Лідія Барашко розповідає, що звір був великим, відбитися вдалося чудом. З того шоку та через поганий зір жінка одразу й не зрозуміла, що за тварина на неї накинулася. Утім, що швидше за все, селом бігає вовк відразу ж сказали досвідчені мисливці.

Стали шукати звіра усім селом, а поки шукали вовк ще накоїв біди: нападав на домашню птицю, а на одному подвір’ї накинувся на собаку.

Житель села Сергій був у будинку, коли почув, як скавулить його домашній пес. Чоловік одразу кинувся на вулицю. Його Філю давив вовк. Не роздумуючи, чоловік прохромив звіра вилами. На поміч прийшли мисливці-односельці. Вони ж і застрелили тварину з рушниці.

Лідія Барашко отримала кілька щеплень, попереду у жінки тривале лікування. Окрім того при епідемічному розслідуванні даного випадку спеціалісти Держпродспоживслужби додатково виявили ще 4 осіб, які могли заразитися сказом.

Пса та кота Сергія Жушми умертвили, а двір селянина обробили спеціальними засобами. Нині у селі карантин, повідомляє ресурс «Типове Зарічне».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews