Жіноча команда БК “Рівне” припинила боротьбу в Кубку України

22.01.2018 18:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Жіноча команда баскетбольного клубу “Рівне” зупинилась за крок від сенсації. У матчі-відповіді чвертьфіналу Кубку України рівнянки програла лідеру українського баскетболу “Київ-Баскету”.

Столичні баскетболістки після перемоги в Рівному у 42 очки, в себе на паркеті грали розслаблено.

Щодо наших дівчат, то на майданчику команді не могла допомогти капітан Людмила Спиридонова, яка ще не відновилася після травми отриманої в попередньому матчі цих команд.

Початок гри був за господарками, першу чверть вони упевнено виграли 20:9. Вже в другій десятихвилинці все змінилося, рівнянки упевнено захопили ініціативу та дуже швидко скорочували відставання в рахунку. Ігровий відрізок наші дівчата виграли 26:17, і на велику перерву команди пішли лише за двоочкової переваги киянок – 37:35.

Далі, на майданчику точилася рівна боротьба, а в рахунку команди йшли, як то кажуть, очко в очко. Статистика засвідчує, що лідер в грі змінювався 14 разів. Третя чверт за рівнянками, 22:19, і перед останньою десятихвилинкою, вже БК “Рівне” попереду 56:57.

І все-таки, в заключному ігровому відрізку столичні баскетболістки довели, що недарма їх називають найсильнішою жіночою командою України. Хоч боротьба тривала до фінальної сирени, але досвід цього разу переміг. Підсумковий рахунок матчу 77:73, не на користь БК “Рівне”. Тим не менше, за таку поразку від такого суперника аж зовсім не соромно. Команда вкотре довела, що має потенціал та може боротися з найсильнішими суперниками, але стабільності в цьому немає.

Найрезультативнішою в складі нашої команди стала Вікторія Касаткіна – 28 набраних очок. Ще двоє рівнянок оформили дабл-дабл Тетяна Гаврильчик (12оч + 11 пд) та Вікторія Шматова (17 оч + 11 рп).
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews