БК “Рівне” встановив два рекорди в одному матчі

23.01.2018 18:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Відразу два рекорди встановили баскетболісти чоловічої команди БК “Рівне” в останніх матчах вищої ліги Чемпіонату України з КПЗО “ДОС ДЮСШ ДОР”. Один – історичний, інший – в новітній історії клубу.

Дві упевнені перемоги над дніпрянами залишаться в пам’яті не лише уболівальників, але й увійдуть в історію, особливо перша гра. Ми вже повідомляли, що БК “Рівне” в цьому матчі вперше в своїй новітній історії закинув супернику більше сотні очок за один матч. Але, мало хто знає, що в цьому ж таки поєдинку був встановлений абсолютний рекорд в історії рівненських чоловічих команд. Про нього розповів головний тренер БК “Рівне” Михайло Переверзій. Згідно статистичного протоколу рівняни набрали за гру 34 результативні передачі, що за словами тренера є “абсолютним рекордом усіх часів, яких вони грають”.

Нагадаємо, що БК “Рівне” цими вихідними здобув дві упевнені перемоги над аутсайдером вищої ліги дніпровським КПЗО “ДОС ДЮСШ ДОР”. Згідно календаря ці ігри мали відбутися у Дніпрі, але, як виявилось, суперники при можливості усі свої поєдинки проводять на виїзді.

У першому матчі БК “Рівне” видав справжню фієрію на майданчику. Вже в середині заключної десятихвилинки кидками зі штрафного Денис Сотник забив соте очко команди в цій грі, тим самим внісши своє прізвище в історію клубу, як гравця, який першим у БК “Рівне” закинув сотий пункт команди в одному матчі. Якби ще два очки, то перемога рівнян над суперником в цьому матчі у рахунку була б подвійною, але в підсумку лише +56 – 114:58.

Вже традиційно найрезультативнішим в грі з цим суперником став Василь Федорчук, який набрав 23 очки. Зазначимо, що жоден баскетболіст більше не перетнув межу в двадцять набраних пунктів, крім того, жоден гравець не оформив навіть дабл-дабл в цьому матчі. Разом з тим, Михайло Переверзій дозволив собі дати ігровий час на майданчику усім без вийнятку баскетболістам, що мав в своєму резерві, і лише капітан Юрій Кузьминець з-поміж усіх своїх партнерів, залишив майданчик не зробивши жодного кидка за гру та закінчив гру з нулем в графі набраних очок.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews