У селі Нетреба через пічне опалення майже повністю згоріла хата

29.01.2018 11:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Хату на Рівненщині від повного знищення врятувала команда місцевої пожежної охорони з сусіднього села. Якби не вони, то до прибуття бригади пожежників вогонь би встиг охопити всю будівлю, пише Північ-інфо.

На Володимиреччині у селі Нетреба горів житловий будинок. Через те, що вогнеборцям щоб дістатися до місця події треба було подолати 24 кіломерти поганої дороги, дісталися вони до Нетреби лише через 35 хвилин. Поки вони прибули, з сусіднього села В. Цепцевичі вже приїхала місцева пожежна охорона з автоцистерною. Якби не вони, вогонь би не лише встиг охопити весь будинок, а й перекинутися на будівлі поблизу. Вогонь загасили спільними зусиллями.

null
Фото 101 Володимирець

Як повідомляє ресурс «101 Володимирець», попередньо визначили, що пожежа спалахнула через порушення норм влаштування та використання пічного опалення. Вогонь знищив обидва фронтони будівлі, пошкодив дах, меблі, особисті речі господарів.

Обставини пожежі та її остаточну причину наразі встановлюють.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews