Через негоду рівненським надзвичайникам про спокій хіба тільки мріяти…

За минулу добу рятувальники Рівненщини під час ускладнених погодніх умов надали допомогу 63-м громадянам та відбуксирували 29 одиниць автотранспортної техніки, що потрапили у снігові пастки (ФОТО)

04.02.2018 17:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

В ніч з 3 на 4 лютого підрозділи Головного управління ДСНС України у Рівненській області 13 разів виїжджали на надання допомоги під час ускладнених погодніх умов. Так рятувальниками спільно з патрульною поліцією та шляховиками булу надано допомогу 63-м громадянам та відбуксирувано і витягнуто з кюветів 29 одиниць автотранспортної техніки з яких 1 пасажирський автобус, 4 легковики та 24 вантажівки.

null
 Фото ДСНС

Проїзд на усіх автошляхах області був повністю забезпечений. Ситуація перебувала під контролем. Також співробітники ДСНС виїжджали на надання допомоги по розрізанню та прибиранню повалених дерев та електроопори внаслідок негоди.

Так 3 лютого о 20-й годині поблизу с. В. Омеляна довелося надавати допомогу по відбуксируванню зі снігового замету вантажного автомобіля МАN, який з’їхав з проїжджої частини у відбійник.

null
 Фото ДСНС

3 лютого о 21.25 на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне поблизу сіл Карпилівка - Бронники Рівненського району надзвичайники відбуксировували зі снігового замету 7 вантажних  та 1 легковий автомобілі.

3 лютого о 22.17 на автодорозі Київ-Ковель, поблизу с. Старі Коні Рокитнівського району довелося витягувати з кювету легковий автомобіль, в якому перебувало двоє малолітніх дітей.

null
 Фото ДСНС

3 лютого о 23.20 на вул. Орлова,36 у Рівному дерево впало на проїжджу частину й перегородило дорогу, тож довелося звільняти від нього. Така ж ситуація цього ж вечора створилася о 23.39 і на вулиці Шкільній.

null
 Фото ДСНС

 

null
 Фото ДСНС

3 лютого о 23:30 на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне в смт. Клевань Рівненського району довелося надавати допомогу по буксируванню з кювету легкового автомобіля ВАЗ 2106 в якому перебувало четверо людей.

4 лютого о 00-10 на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне, поблизу смт.Клевань Рівненського району відбуксирували зі снігових заметів 9 вантажних автомобілів.

null
 Фото ДСНС

4 лютого о 00:37 у м. Рівне на проспекті Миру, 2 довелося надавати допомогу з демонтажу електричної опори, яка впала на автомобіль. А на вулиці Ст.Бандери,46 на автомобіль впало дерево. Треба було його 03:00 розрізувати й визволяти автомобіль.

О 3-й ночі 4 лютого на об’їзні автодорозі М-06 (поблизу повороту на м.Здолбунів) в кювет влетів пасажирського мікроавтобуса в якому знаходилося 26 людей. О 03.40 поблизу с. Турковичі Дубенського району відбуксировували зі снігового замету 6 вантажних автомобілів.

null
 Фото ДСНС

До надання допомоги було задіяно 40 рятувальників та 8 одиниць техніки ДСНС Рівненщини.

Служба порятунку області нагадує учасникам дорожнього руху про необхідність бути максимально уважними на дорозі та нагадує про те, що плануючи тривалі поїздки, варто подбати про наявність засобів для буксирування, антипробуксовочних ланцюгів. Не зайве взяти в дорогу ковдру та термос з чаєм. А головне – це правила дорожнього руху, яких треба дотримуватись завжди, а у таку негоду особливо ретельно пильнувати за дорогою і тим, які небезпеки вона може таїти.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews