З початком весни у Вараші запрацює оновлений ЦНАП

09.02.2018 21:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Наразі вже реконструкція Центру надання адміністративних послуг на стадії завершення. Відкриття заплановане на початок весни.

null
Так виглядає ЦНАП на стадії завершення реконструкції. Фото з сайту РОДА

Нині у приміщенні закінчують внутрішній ремонт, залишилося ще розставити меблі та нову оргтехніку. Працюють будівельники й над облаштуванням фасаду та пандуса, проводять благоустрій прилеглої території.

null
Ремонтні роботи всередині приміщення.  Фото з сайту РОДА

Тож незабаром на відвідувачів чекатиме просторий зал, зручні місця та якісні послуги.

Нагадаємо, ЦНАП модернізують в рамках проекту міжнародної технічної допомоги ЄС «Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади». Вартість проекту складає понад 2,5 мільйони гривень. Це гроші європейського гранту та варашського міського бюджету.

null
Фото з сайту РОДА

Як розповідають у департаменті економічного розвитку й торгівлі Рівненської ОДА, який є координатором проекту в області, у ЦНАПі будуть надаватися близько 200 адміністративних послуг. Їх отримуватимуть не тільки жителі міста атомників, а й прилеглих сіл.

null

А так ЦНАП у Вараші виглядатиме вже за місяць

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews