Микола Антонюк

Патріотизм чи зрада - громадянська позиція відомих жителів Рівненщини піддається сумніву

12.02.2018 20:17   Джерело: RvNews
Автор : Микола Антонюк

Війна продовжується, і ворог невпинно намагається розірвати Україну зсередини. Проплачені з Росії акції та протести, надумані політичні проблеми та нікому не зрозумілі псевдомайдани. До цього ще слід додати куплених «патріотів» та заробітчан, які за 100 гривень готові кричати на площах все, що завгодно. Саме це і є новий інструмент у гібридній війни проти Україні.

В різних областях України ворог всіляко намагався розхитати ситуацію шляхом створення псевдореспублік. Така проблема не оминула і нашу область. В травні 2017 р. проросійські елементи, які видавали себе за патріотів України, намагалися створити т.зв. «Бурштинову республіку». Як виявилось, псевдопатріоти на цьому не скінчилися.

І  ось знову на одному сайті натрапляю на публікацію «КОВÁЛЬ РУСЬКОГО МІРА», яка заставляє замислитися...

Останні місяці у всіх на вустах ситуація навколо голови міста Вараш Анощенка Сергія. Розписувати «здобутки та неймовірні досягнення» вказаного діяча я не буду – про це вам з «радістю» можуть розповісти жителі Вараша.

Однак, найбільше мене здивувала проросійська позиція Вараського голови щодо повернення місту Вараш старої назви Кузнецовськ та прейменування окремих вулиць. Чому пан Анощенко так переймається радянськими героями та «совєтською» спадщиною? Але найцікавіше це те, що ЗАВЖДИ, у будь-яких питаннях та ситуаціях на допомогу йому мчить найпатріотичніший з усіх патріотів - РОМАН КОВАЛЬ, який допрацювався до усунення від керування ГО «Державницька ініціатива Дмитра Яроша» через повну дискредитацію руху.

Я довго намагався скласти ланцюжок: любитель всього радянського Анощенко  і «патріот» Коваль. Що змушує останнього так ідейно і віддано відстоювати інтереси Анощенка? Пан Роман підтвердив свою собачу вірність у ході бійки під час чергової сесії Вараської міської ради. А нещодавно навіть зголосився провести «масовий» мітинг за участю 400 членів підконтрольної йому організації. Просто не всі доїхали, було їх аж 15 з Романом Ковалем на чолі. Але і цих п'ятнадцять «патріотів» ніхто не пам’ятає з часів революції Гідності, в принципі і самого Романа Коваля ніхто не може пригадати лідером та активним учасником Революції Гідності в м. Київ. За віддану працю Анощенко й пообіцяв «порішати» питання з виділення чималої суми державних коштів (близько 19 мільйонів гривень) на користь фірми, яка контролюється паном Романом. Жага Коваля до грошей відома багатьом підприємцям Рівненщини, які по своїй довірливості на наївності надавали йому чималі кошти, які нібито мали отримати бійці «Добровольчої Української армії» на передовій. Не дивно, що хлопці не побачили ці гроші, натомість у дітей Коваля з`являються квартири не тільки в Рівному, а й за кордоном.

То де ж тут патріотизм, жертовність і любов до України про яку так любить розповідати пан Роман?

І тут варто було лише поцікавитись минулим пана Романа і все стає на свої місця.

З 1985 по 1991 роки Роман Коваль навчався в Тернопільському державному медичному інституті. Саме у цьому чудовому ВНЗ він вступив до лав Комуністичної партії. Так, так. Спочатку я не повірив. Але після того як побачив списки студентства, зарахованого до КПУ мої сумніви розвіялись.

Поціновувач радянського минулого Сергій Анощенко та старий комуніст Роман Коваль – чудова пара для розхитування ситуації у стратегічно важливому м. Вараш з атомною електростанцією.    

Тож якщо з Анощенком все зрозуміло було давно, то з паном Романом все  складно.

Отже хто ВИ, пане РОМАНЕ КОВАЛЬ? Консервна бляшанка з написом «ПАТРІОТ»? І чи не відчуємо ми сморід «руського міра» та КДБ, коли відкриємо всі Ваші таємниці?  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews